Xaxa...ще го кажа със сигуност. Ми като я взех колата ми направи впе4атление ,че на ниските обороти колата нема мо6ност и придърпва.Помислих си ,че просто е запу6ила некаде и требва да се продуха.Проблема не отшумя и я откарах в бош.Те ми откачиха буксата и ми казаха че тая букса подава грешна информация на компа....Ииии наскоро,благодарение на вас разбрах,че това е соленоида на вариатора...
Известие
Collapse
No announcement yet.
какво по дяволите е това????
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Psycho87 Покажи съобщениеXaxa...ще го кажа със сигуност. Ми като я взех колата ми направи впе4атление ,че на ниските обороти колата нема мо6ност и придърпва.Помислих си ,че просто е запу6ила некаде и требва да се продуха.Проблема не отшумя и я откарах в бош.Те ми откачиха буксата и ми казаха че тая букса подава грешна информация на компа....Ииии наскоро,благодарение на вас разбрах,че това е соленоида на вариатора...
Колата нов внос ли е била ,обслужвана ли в Бг преди да е купиш ти!?
На колегата преди мен дето писа за В-тека има го това чудо и при БМВ ,Ванос или нещо от сорта беше ,има го и при Тоиота там е ВВТИ и тн...Last edited by mimouzunov; d.m.y г., 08:41.sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Чета чета и се чудя и се мая да п...ая или прав да чертая!
Колега без да се обиждаш ама при вас само дуПнишката мадоняи братя галеви ви оправят....на кой колите и на кой.....за кои два пръста по-надолу сиреч сливница
, бягай надалеч!
Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
Comment